Pikakertaus vuodesta 2011 kohokohtineen.

Hani:

Teräsmummon viimeinen aktiivikausi agilityn parissa. Hani pysyi loistokunnossa, terveenä ja reippaana koko vuoden. Vuoden kohokohdat olivat ehdottomasti FMBB MM joukkuekulta ja SM joukkuepronssi Santtu Stenbergin ohjaamana. Leppoisia eläkepäiviä Hani siirtyi viettämään mummolaan loppusyksystä ja tekee edelleen päivittäin pitkiä lenkkejä nauttien rapsutuksista sekä ainoana koirana olemisesta.

kuva Sirpa Saari

Onni:

Onni loisti monipuolisuudellaan jälleen kerran. Tokossa kokeiltiin muutaman kerran ja ansaittiin pelkkiä ykköstuloksia. Tokon tähtihetket olivat vuoden tokokoira 2010 tittelin vastaanottaminen sekä vuoden 2011 seuramestaruus, jossa voitettiin ihan maajoukkuetason koiria. Vepessä Onni nousi kakkosluokkaan ja agilityssä saavutti FI AVA tittelin. Mikä tärkeintä, myös Onni pysyi terveenä koko vuoden satunnaisia keventämisiä lukuunottamatta. Nämä ovat edelleen mysteeri, toivotaan että agility harrastus voi jatkua vielä tänäkin vuonna.

kuva Sirpa Saari

 

Rai:

Pikku Raiviksesta on kehittynyt näpsäkkä pakkaus. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa edelleen ja harrastusrintamalla näyttää hyvältä. Loppuvuodesta käytiin tri Ventelällä kuvauksissa ja otettiin varoiksi läpivalaisu. Priima tyttö kaikinpuolin!

 

 

Eino:

Kesällä laumaamme liittyi uusi jäsen; Eino Onni Kalpala eli syksymmällä tuttavallisesti Eino Jalkala eli Eino Koiranen. Eino on Onnin eno ja vaikka hän ulkonäöllisesti muistuttaakin Onnia, luonteeltaan nämä kaksi ovat täysin eri maata. Eino on aloittanut tutustumisen kaikkiin lajeihin, joita tulee Onnin jalanjäljissä harrastamaan. Pääpaino on ollut agissa mutta osaa hän vähän tokoa, hakua ja jälkeäkin eli päälaelleen meni nämä harrastusvalinnat.

 

Koko lauma on siis pysynyt terveenä, samoin ihmiset lauman takana. Yhteistyö sujui sponsoreiden kanssa loistavasti, siitä kiitos Happy Dogille ja MedicaTeamille. Toivottavasti saamme jatkossakin nauttia sujuvasta yhteistyöstä! Kiitos menneestä vuodesta myös kaikille asiakkaillemme, koulutettaville sekä treenikavereille, onnea ja menestystä vuoteen 2012!